svedmasszazs_maurisziget_tilladel

Svédmasszázs

Abszolút férfi energia, mely “megkűzd” a csomókkal, a görcsökkel, kezeli a húzódásokat, enyhíti az izomlázat, ízületi fájdalmakat.
Teszi mindezt többségében a gyors, dinamikus, gyúró mozdulataival, nem hanyagolva az ütögető és dörzsölő mozdulatokat is, és az ízületi kimozgatásokat, de képviseli a lágyságot is, simító, mélysimító mozdulataival, melyek a gyengédebb érintéseket is lehetővé teszik a masszázs során.
Elsősorban a fiziológia hatásokra felépített technika, de semmilyen érintés terápiánál nem hagyható ki az energetika, így bár mögöttes filozófiája nincs, – ”üzenete” leginkább a fizikai síkra irányul -, mégis bármilyen finom energiával megtölthető.
A mozdulatok megválasztása és az áramló energiák által tökéletesen lehet frissítő, “ébresztő”, vagy relaxáló “altató” hatású is.

Akár teljes test, akár a test részeinek külön masszírozása is lehetséges, a vendég kérése és döntése, hogy melyik testrész legyen hangsúlyos a kezelés alatt.

Bizonyos esetekben azonban a svédmasszázs erőteljes nyirok-, és vérkeringést serkentő hatása miatt nem alkalmazható. Ilyenek a gyulladásos megbetegedések, láz, daganatos betegségek, fertőzések, friss műtétek utáni állapot.
Nem kizárt, de fokozottan kell ügyelni a svédmasszázs használatával a menstruáció ideje alatt, várandósság bizonyos időszakaiban, vérnyomás, szív-, és érrendszeri problémák esetén.

Ha a svédmasszázs nem használható sem kell lemondani a masszázs élményéről, más masszázsfajták alkalmazása lehetséges lehet, de minden esetben érdemes kikérni a terapeuta véleményét.

Till Adél
+36 20 57 17 826

Facebook – Masszázs az energiák tánca